.png)
Sushi (寿司)
Αν και το sushi είναι γνωστό σε όλη την Ιαπωνία, η μοντέρνα μορφή του sushi (Edo-mae) προέρχεται από το Τόκιο. Τα sushi φτιάχνονται με φρέσκο ψάρι, θαλασσινά και ρύζι με ξύδι, και σερβίρονται είτε ως nigiri είτε ως maki.Tempura (天ぷら)
Κομμάτια θαλασσινών και λαχανικών βουτηγμένα σε ελαφρύ κουρκούτι και τηγανισμένα. Το tempura έγινε δημοφιλές στην περιοχή του Καντό κατά τη διάρκεια της περιόδου Έντο (1603–1868).Monjayaki (もんじゃ焼き)
Ένα πιάτο παρόμοιο με το okonomiyaki, αλλά με πιο ρευστή υφή. Το Monjayaki είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στο Τόκιο και συχνά φτιάχνεται με λαχανικά, θαλασσινά και άλλα υλικά.Hoppy (ホッピー)
Ένα ποτό που μοιάζει με μπύρα, αλλά με χαμηλή περιεκτικότητα σε αλκοόλ. Σερβίρεται συχνά σε συνδυασμό με shochu και είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στα παλαιά μπαρ του Τόκιο.